SALON PACIFIQUE

Curly girl

Päästetään kiharasi valloilleen. Etsitään värit ja muodot, jotka saavat sinut säteilemään. Loihditaan sinulle näyttävä kampaus arkeen tai juhlaan. Helsingin timanttisimmat hiusammattilaiset odottavat sinua.

CURLY GIRL METODI

Osa kampaajistamme on erikoistunut luonnonkiharoiden hiusten käsittelyyn ja leikkaamiseen tavalla, joka korostaa mahdollisimman hyvin hiuksen omaa taipuisuutta. Luonnonkihara hius tarvitsee tavallista enemmän kosteutta pysyäkseen kimmoisana. Tätä tukee maailmalla suuren suosion saavuttanut curly girl -metodi, jonka perusajatuksena on valita hiusten hoitoontuotteet, jotka pesevät vähemmän ja kosteuttavat enemmän.

Valikoimistamme löytyy runsaasti metodiin sopivia tuotteita. Näissä tuotteissa ei ole sulfaatteja, silikoneja eikä alkoholia. Autamme sinua tunnistamaan luonnonkiharoidesi tarpeet ja valitsemaan niille mahdollisimman hyvin sopivat tuotteet. Luonnonkiharan hiuksen värjäämiseen suosittelemme kasvivärjäystä. Kotiin viemiseksi saat lisäksi parhaat vinkkimme ja ideamme luonnonkiharoiden hiusten muotoiluun.

Saat lisätietoja curly girl -kampauksista ja kampaamotuotteista soittamalla tai käymällä liikkeessämme.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Scroll to Top