PACIFIQUEN

KAMPAAJAT

Heidi on pitkän linjan pacifiquelainen, jonka ammattitaidosta ja asiakaspalvelusta kertoo suuri asiakaspiiri.

”Minulle on tärkeää tehdä työ alusta loppuun asti kunnolla viimeistellen. On ihana tunne saada asiakkaani säteilemään!”

Heidi

Olen kampaaja, vegaani, taiteilija, reissaaja.

Kampaajana olen luonnollisen, naisellisen ja rennon tyylin kannattaja. Etsin jokaiselle asiakkaalleni värimaailman, joka kestää aikaa ja pysyy hyvännäköisenä mahdollisimman pitkään. Minulle on myös tärkeää tehdä työ alusta loppuun asti kunnolla viimeistellen. On ihana tunne saada asiakkaani säteilemään!

Toivon kosketukseni välittyvän asiakkaalle välittävänä, voimaannuttavana ja läsnäolevana.

Olen onnekas, sillä olen saanut ympärilleni asiakaspiirin, jonka kanssa tunnit kuluvat kuin ystävien seurassa. Usein kampaamokäynti alkaa ja päättyy halauksella.

Eläimet ovat elämäni suuri rakkaus. Tämä on yksi syy sille, että olen valinnut vegaaniuden: eläinten hyvinvointi ja oikeudet ovat minulle tärkeitä, koska elämällä on aina väliä. Visuaalisena ihmisenä nautin kovasti värikkäiden kasvisruokien valmistuksesta; olen vegan foodie, jolle maukas, kasvisruoka on suuri nautinto.

Elämän kuoppaisemmat polut ovat pakottaneet minut pysähtymään, kuulostelemaan omaa jaksamista ja luomaan elämäntyylin, jossa on enemmän aikaa luovuudelle ja levolle. Maalaan tauluja sekä suunnittelen ja valmistan korvakoruja.

Vietän paljon aikaa meren äärellä. Meri on voimakas, voimaannuttava ja rauhoittava, ja sieluni lepää aaltojen pauhua kuunnellessa. Meri parantaa. Olen matkustanut paljon ja nähnyt mielettömiä auringonlaskuja ympäri maailmaa; kuunnellut ja katsellut merta, surffannut ja sukeltanut.

Kaikki tekemiseni kumpuaa sisältäni pulppuavasta luovuudesta, jota kanavoin eri suuntiin. Taide on minulle henkilökohtaista, luovuuteni jatkumo, tunteiden kanavointia, väriterapiaa, rauhan paikka, kosketus sieluun.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös