PACIFIQUEN

KAMPAAJAT

Johanna on pacifiquelainen jo yli kymmenen vuoden ajalta.

”Mielestäni kauneus syntyy kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joka huokuu ihmisestä ja parhaimmillaan valaisee koko ympäröivän tilan.”

Johanna

Olen kuulunut Pacifiquen vakikalustoon jo yli kymmenen vuotta ja tehnyt aina töitä Pacifiquessa sopimuksen mukaan. Ehkä juuri siitä syystä Pacifique on minulle ennen kaikkea inspiroiva ympäristö ja mahdollisuus toteuttaa yhtä puolta itsessäni. Työkavereiden sijasta olen saanut sieltä ystäviä, joiden kanssa on koettu elämän eri vaiheita ja tunteiden koko kirjo.

Viehätyn kauniista yksityiskohdista ja nautin saadessani tehdä pikkutarkkaa työtä. Käsillä näprääminen on kuin terapiaa. Ehkä jo ensi talveen mennessä olen opetellut villasukkien kutomisen ja löytänyt aikaa niiden tekemiselle.

Mielestäni kauneus syntyy kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joka huokuu ihmisestä ja parhaimmillaan valaisee koko ympäröivän tilan. Monipuolinen hyvinvointi kiehtoo minua ja yksi unelmani olisikin saavuttaa harmoninen tasapaino elämän eri osa-alueiden välillä.

Omassa arjessani korostuvat liikunta, hyvä ravitsemus ja edes hetkellinen rauhoittuminen. Urheilulta ja arjen kiireiltä jäävän ajan kiertelen mielelläni museoissa tai yritän epätoivoisesti petrata ranskan kielen taitoani.

Nautin itseni kehittämisestä fyysisesti ja henkisesti. Usein asiakkaidenkin kanssa syntyy syvällisiä keskusteluja, jolloin voi haastaa omaa ajatteluaan, sparrata toista tai vain kuunnella. On täysin itsestämme kiinni, millaisiksi haluamme tulla ja mitä haluamme tavoitella. On ilahduttavaa ja lohduttavaa huomata, että kasvun ja kehittymisen mahdollisuudet jatkuvat läpi elämän.

Toivon voivani antaa asiakkailleni rauhoittumisen mahdollisuuden sekä vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa auttaen heitä kokemaan itsensä kauniimmiksi, rohkeammiksi, vahvemmiksi, varmemmiksi tai energisemmiksi.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös