PACIFIQUEN

KAMPAAJAT

Kaisa on Pacifiquen perustaja. Koulutukseltaan hän on hiusmuotoilija, estenomi ja ekokampaaja.

”Tavoitteenani on ollut luoda kampaamo, johon haluaisin itse mennä asiakkaaksi.”

Kaisa

Perustin Pacifiquen 17 vuotta sitten. Tavoitteenani on ollut luoda kampaamo, johon haluaisin itse mennä asiakkaaksi. Kaiken keskiössä ovat asiakkaillemmekin toivottavasti vahvasti välittyvät arvomme: läsnäolo, välittömyys, aitous, toisen huomioiminen sekä monimuotoisuus ja monikulttuurisuus. Olen saanut koottua ympärilleni työporukan, jonka työpanoksesta ja ystävyydestä saan kokea ylpeyttä ja iloa. Töihin on edelleen ihana mennä joka aamu!

Ihmisenä olen herkkä, mutta myös sitkeä ja lujatahtoinen. Nämä ominaisuudet ovat kantaneet minua paitsi läpi elämän, myös läpi yrittäjyyden. Koulutukseltani olen hiusmuotoilija, estenomi ja ekokampaaja, sielultani yrittäjä ja asiakaspalvelija.

Näen kauneutta kaikessa ja nautin, kun päässäni oleva visio herää käsissäni eloon. Tykkään luoda uutta, mutta myös säilyttää vanhaa silloin, kun se on säilyttämisen arvoista. Erityisen lähellä sydäntäni ovat kasvivärjäykset sekä luonnonkiharan hiuksen leikkaukset.

Äitiyden ja yrittäjyyden yhdistäminen asettaa omat haasteensa, mutta molemmat tuovat samalla vastapainoa toisilleen. Äitiys on myös ollut suurin kasvunpaikkani ihmisenä. Vähäisenä vapaa-aikanani hakeudun rakkaan tanssiharrastuksen pariin: kuubalaiset rytmit sulattavat edelleen sydämeni, saavat veren kohisemaan ja puntit vipattamaan.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös