PACIFIQUEN

KAMPAAJAT

Malin on kampaaja kolmannessa polvessa sekä ekokampaaja. Hän palvelee myös ruotsin kielellä.

”Tarkastelen jokaista asiakasta kokonaisuutena ja uskon vahvasti sisäiseen kauneuteen: kampaajalta lähtiessä pitää olla ennen kaikkea hyvä olo.”

Malin

Olen kukkaistyttö, jota kesäisin kuljettavat myös vene ja vespa. Asun uusperheeni kanssa vanhassa vaaleanpunaisessa talossa Porvoossa. Tilannekomiikan ystävänä minulla on aina pilke silmäkulmassa, mutta en karta syvällisiäkään keskusteluja.

Olen työskennellyt lähes koko kampaajaurani osa-aikaisesti Pacifiquessa. Paitsi kampaaja kolmannessa polvessa, olen myös ekokampaaja. Perinteisten kampaamopalveluiden lisäksi teen mielelläni intialaista päähierontaa, energialeikkauksia, hiusten puhdistushoitoja ja kasvivärjäyksiä. Olen luova käsien käyttäjä, joka nauttii saadessaan tehdä ihmiset onnellisiksi. Tarkastelen jokaista asiakasta kokonaisuutena ja uskon vahvasti sisäiseen kauneuteen: kampaajalta lähtiessä pitää olla ennen kaikkea hyvä olo.

Toimin myös hiustuotteistaan tunnetun Davinesin Suomen pääkouluttajana. Rakastan uuden oppimista ja käyn siksi itsekin paljon koulutuksissa. Minua kiinnostavat paitsi kampaamoalaan liittyvät asiat, myös ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, musiikki, teatteri ja kaikki taiteeseen liittyvä on voimavara, jota ei kannata väheksyä. Joskus minusta tuntuu, että asiakkaalleni voisi tehdä hyvää mennä tanssitunnille tai ihanaan kuumakivihierontaan ja silloin kannustan häntä tekemään niin. Hyvä olo edistää hiustenkasvua ja sisäinen tasapaino ja hyvinvointi näkyvät myös hiuksissa!

PS. Jag betjänar även på svenska!

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös