PACIFIQUEN

KAMPAAJAT

Nelly on osa-aikainen kampaaja, jonka kanssa voit asioida ruotsiksi, englanniksi, suomeksi tai italiaksi.

”Käytän viimeistelyyn runsaasti aikaa: hyvä föönaus ja tyylikäs lopputulos ovat minulle todella tärkeitä.”

Nelly

Hiukset ovat aina olleet intohimoni: jo pikkutyttönä niin nuket kuin kaverini pääsivät käsittelyyni. Valmistuin kampaajaksi 15 vuotta sitten ja Pacifiqueen tulin ensimmäisen kerran kymmenisen vuotta sitten. Välillä työskentelin muualla, mutta ikävä Pacifiqueen johdatti tieni takaisin Annankadulle vuonna 2014.

Eniten nautin pitkien hiuksien viimeistelemisestä ja kampauksista sekä värjäämisestä. Käytän viimeistelyyn runsaasti aikaa: hyvä föönaus ja tyylikäs lopputulos ovat minulle todella tärkeitä. Tilaisuuden tullen teen myös kuvauskampauksia ja -meikkejä. Ekologisuus on lähellä sydäntäni ja siksi on hienoa, että Pacifiquen tuotevalikoima on ekopainotteinen.

Asun maalla kaupungin valojen ulottumattomissa, ja vapaa-aikani kuluu luonnossa koirieni ja hevosteni kanssa. Tähtitaivaan alla lataan akkuni. Kotoani löytyy myös äänimaljoja, joiden värähtely auttaa minua rentoutumaan ja maadoittumaan. Harkitsen aloittavani äänimaljahoitojen tekemisen ja opiskelen parantavien energioiden kanssa työskentelemistä.

Äidinkieleni on ruotsi, mutta minulta saat palvelua myös suomeksi ja englanniksi. Kampaajaksi valmistumisen jälkeen opiskelin Italiassa vaatesuunnittelua noin kolmen vuoden ajan eli puhun sujuvasti myös italiaa. Ci vediamo!

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös