PACIFIQUEN

KAMPAAJAT

Sari on kokenut kampaaja. Hän on ilahduttanut asiakkaita ja työkavereitaan Pacifiquella jo kymmenen vuoden ajan.

”Vuosien varrella olen saanut itselleni upeita asiakkaita, joita voi nykyään kutsua myös ystäviksi.”

Sari

Olen elämää rakastava, iloinen ja huumorintajuinen ihminen, joka janoaa jatkuvasti uusia kokemuksia ja elämyksiä.

Matkustelu ympäri maailmaa antaa minulle suurta nautintoa. Olen kokenut Intian värit ja hajut; nähnyt, kuinka onnellinen ihminen voi olla ilman minkäänlaista omaisuutta. Kauneimmat matkamuistoni ovat muistikuvat koskemattomista paratiisirannoista, turkoosista merestä ja jalkapohjia hivelevästä puuterihiekasta.

Nautin elämän rentoudesta ja yksinkertaisuudesta, mutta sen vastapainona tykkään myös koluta festareita ja olla suurien väkijoukkojen keskellä.

Kampaajana olen toiminut 18 vuotta. Siitä yli 10 vuotta olen saanut työskennellä Pacifiquessa ihanien ihmisten ympäröimänä. Vuosien varrella olen saanut itselleni upeita asiakkaita, joita voi nykyään kutsua myös ystäviksi. Pacifiquessa on rento ja miellyttävä ilmapiiri – meille jokaisen on kiva tulla!

Molemmat vanhempani ovat kampaajia, joten tämä työ on minulla verissä. Minulla käy paljon parturiasiakkaita, mutta teen myös monipuolisesti kampaajantöitä. Leikkauksissa tykkään luoda uutta, mutta värit pidän yleensä luonnollisen kauniina.

Kotona arkeeni kuuluvat ihana aviomieheni ja Musu-kissa. Kavereillani ja kummilapsillani on elämässäni myös tärkeä rooli. Saan suurta iloa lasten naurusta ja on hauska seurata, miten jokaisesta tyypistä kasvaa täysin oma persoona.

Viime vuosina päätavoitteeni on ollut oma henkinen ja fyysinen hyvinvointini. Nautin pitkistä kävelylenkeistä kotiseudun rantaraitilla, joogan tuomasta mielenrauhasta sekä tanssimisesta.

Tulevaisuuden haaveenani on oma pieni perhe.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös