SALON PACIFIQUE

EKOKAMPAAMON PALVELUT

Pyrimme kaikessa tekemisessämme toimimaan niin luonnonmukaisesti kuin suinkin mahdollista, mutta lopputuloksen laadusta tinkimättä.

PALVELUT

Kattava peruspalveluvalikoimamme sisältää kaiken mitä hiuksesi tarvitsevat – ja vähän enemmän. Hoidamme ammattitaidolla miesten ja naisten hiustenleikkaukset ja -värjäykset, arki- ja juhlakampaukset sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja kulmien muotoilut. Osa kampaajistamme on perehtynyt myös curly girl -metodiin.

Luonnonmukaisuus on johtotähtemme eli pyrimme kaikessa tekemisessämme toimimaan niin luonnonmukaisesti kuin suinkin mahdollista, mutta lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Ekokampaamopalvelut

Perinteisten kampaamopalveluiden rinnalla tarjoamme kattavan paletin ekokampaamopalveluita: meillä onnistuvat niin kasvivärjäykset, savikirkastukset kuin hiusten ekohoidot. Jos olet herkistynyt synteettisille kemikaaleille tai et jostain muusta syystä enää halua värjätä niillä hiuksiasi, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan kasvivärejä.

Meille voi tulla myös ylelliseen savi-, turve- tai merilevähoitoon tai ihanan rentouttavaan intialaiseen päänhierontaan. Meillä tehdään myös energialeikkauksia. Energialeikkaus on kokonaisvaltainen hoitokokemus, johon sisältyy intialainen päähieronta.

“Luonnonmukaisuus on johtotähtemme eli pyrimme kaikessa tekemisessämme toimimaan niin luonnonmukaisesti kuin suinkin mahdollista, mutta lopputuloksen laadusta tinkimättä. “

Saat lisätietoja ekologisista kampaamotuotteistamme ja palveluistamme soittamalla tai käymällä liikkeessämme.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös