SALON PACIFIQUE

EKOKAMPAAMON PALVELUT

Pyrimme kaikessa tekemisessämme toimimaan niin luonnonmukaisesti kuin suinkin mahdollista, mutta lopputuloksen laadusta tinkimättä.

PALVELUT

Kattava peruspalveluvalikoimamme sisältää kaiken mitä hiuksesi tarvitsevat – ja vähän enemmän. Hoidamme ammattitaidolla hiusten leikkaukset, värjäykset, raidoitukset, balayage-vaalennukset sekä arki- ja juhlakampaukset. Osa kampaajistamme on perehtynyt luonnonkiharan hiuksen käsittelyyn ja curly girl -metodiin.

Luonnonmukaisuus on johtotähtemme eli pyrimme kaikessa tekemisessämme toimimaan niin luonnonmukaisesti kuin suinkin mahdollista, mutta lopputuloksen laadusta tinkimättä.

Ekokampaamopalvelut

Perinteisten kampaamopalveluiden rinnalla tarjoamme kattavan paletin ekokampaamopalveluita: meillä onnistuvat niin kasvivärjäykset kuin hiusten ekohoidot. Jos olet herkistynyt synteettisille kemikaaleille tai et jostain muusta syystä enää halua värjätä niillä hiuksiasi, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan kasvivärejä.

Osa meistä on erikoistunut luonnonkiharoiden hiusten käsittelyyn ja leikkaamiseen. Autamme sinua tunnistamaan luonnonkiharoidesi tarpeet, valitsemme niille kanssasi mahdollisimman hyvin sopivat curly girl -metodin mukaiset tuotteet sekä neuvomme, miten saat kiharasi muotoiltua mahdollisimman ihaniksi myös kotona. Kasvivärjäys sopii erityisen hyvin luonnonkiharalle hiukselle.

“Luonnonmukaisuus on johtotähtemme eli pyrimme kaikessa tekemisessämme toimimaan niin luonnonmukaisesti kuin suinkin mahdollista, mutta lopputuloksen laadusta tinkimättä. “

Saat lisätietoja ekologisista kampaamotuotteistamme ja palveluistamme soittamalla tai käymällä liikkeessämme.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös