PACIFIQUEN

EKOLOGISET KAMPAAMOTUOTTEET

Olemme toimintamme alusta alkaen pitäneet kestäviä arvoja tärkeinä. Siksi käytämme tuotteita joiden valmistuksessa on huomioitu ekologisuus.

TUOTTEET

Kasvivärit näyttävät hyvältä ja hoitavat päänahkaa

Käytämme värikäsittelyissämme rinnakkain sekä synteettisiä että täysin luonnonmukaisia väriaineita. Synteettiset värimme ja vaalennusaineemme ovat ammoniakittomia (Organic Colour Systems). Siksi liikkeeseemme astuessasi et koskaan törmää tyrmäävään kemikaalien hajuun.

Vaihtoehtona synteettisille värikäsittelyille tarjoamme kasvivärjäyksiä. Kasvivärit ovat värjäävistä kasveista ja yrteistä saatavia luonnon väriaineita, jotka kiinnittyvät hiuksen pintaan jättäen siihen upean kiillon ja luonnollisen vivahteikkaan sävyn. Kasvivärit myös hoitavat päänahkaa.

”Liikkeeseemme astuessasi et koskaan törmää tyrmäävään kemikaalien hajuun.”

Kasviväreillä on mahdollista luoda sävyjä kullanvaaleasta tummanruskeaan ja kaikkea siltä väliltä. Vaalentaminen kasviväreillä ei onnistu, mutta sävyä voidaan kyllä kirkastaa. Lopullinen värisävy määräytyy aina oman pohjasävysi mukaan. Kasvivärin annetaan asettua ainakin 48 tunnin ajan. Tänä aikana väri syvenee ja vahvistuu. Lopullinen värisävy alkaa näkyä muutaman päivän kuluttua värjäyksestä.

Kasvivärin pohjana on luonnon henna (Lawsonia Inermis), indigo (Indigofera tinctoria), cassia (Cassia Obovata) tai katam. Kasvivärit sekoitetaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti lisäämällä väriin erilaisia yrttejä ja kasveja. Näin väreihin saadaan eri sävyjä ja haluttua sävyä tai hoitovaikutusta voidaan tehostaa.

Kotihoitotuotteet hiustenhoitoon

Kotihoitotuotteiksi myymme itävaltalaista Less is More -sarjaa sekä australialaista KEVIN.MURPHYA.

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön tarkoitettu hiustuotesarja. Sarja on kehitetty erityisesti kampaamokäyttöön ja siihen kuuluu sekä shampoita, hoitoaineita että muotoilutuotteita – kaikki luomua. Less is More -nimen hengessä tuotteita ei tarvita kerralla kuin pieni määrä, sillä kaikki sarjan tuotteet sisältävät erittäin runsaasti hoitavia ja tehokkaita raaka-aineita, muun muassa orgaanisia kylmäpuristettuja kasviöljyjä, aloe veraa ja hunajaa. Tuotteet ovat sulfaatittomia eikä niissä ole myöskään silikonia, hajusteita eikä synteettisiä säilöntä- tai väriaineita. Mitä useammin käytät Less is More -tuotteita sitä kauniimmaksi ja terveemmäksi hiuksesi ja hiuspohjasi tulevat.

”Tuotteita ei tarvita kerralla kuin pieni määrä, sillä kaikki sarjan tuotteet sisältävät erittäin runsaasti hoitavia ja tehokkaita raaka-aineita.”

KEVIN.MURPHY -sarjan tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Tuotteissa käytetään luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotka on kaikki tuotettu kestävän kehityksen periaatteella, luonnonmukaisia kasvatusmetodeja ja ekologisesti kestäviä korjuutapoja käyttäen. KEVIN.MURPHY on aktiivisesti mukana The Climate Reality Project -kampanjassa ja osa tuotemyynnin tuotosta lahjoitetaan kampanjalle. Tuotteet on pakattu kierrätysmateriaaleista valmistettuihin, kierrätettäviin tai luonnossa hajoaviin pakkauksiin, joista merkittävä osa on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. KEVIN.MURPHY on myös hyväksytty eläinsuojelujärjestö PETA n listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä.

Saat lisätietoja ekologisista kampaamotuotteistamme ja palveluistamme soittamalla tai käymällä liikkeessämme.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä ja varaa aika. Helpoiten se käy käyttämällä ajavarausjärjestelmäämme tai soittamalla. Olet myös tervetullut vierailemaan liikkeessämme Annankadulla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Osoite: Annankatu 26, 00100 Helsinki

Seuraa meitä myös somessa!
Vieritä ylös